Afscheid Michiel van der Stoep als lid van de Raad van Commissarissen

Na twee termijnen van vier jaar heeft Michiel van der Stoep afscheid genomen als vicevoorzitter van de Raad van Commissarissen. Michiel heeft de afgelopen jaren een belangrijke rol vervuld als secretaris en later als vicevoorzitter. Door zijn financiële achtergrond had Michiel goed zicht op de portefeuille financiën en was kritisch op de overige onderwerpen. Wij zijn hem dankbaar voor de plezierige samenwerking en zijn waardevolle bijdrage.

Vanaf 1 oktober 2023 heeft Jerry Goossens het stokje overgenomen. Wij heten Jerry Goossens van harte welkom als nieuw lid van de Raad van Commissarissen bij WBV Poortugaal.

Jerry heeft veel ervaring heb opgedaan met organisaties in de publieke sector (o.a. woningcorporaties, gemeenten, zorg en onderwijs). Met zijn achtergrond in accountancy en control past Jerry goed in de rol als commissaris bij WBV Poortugaal.

‘Graag draag ik bij aan een duurzaam financieel beleid waarbij de continuïteit op lange termijn behouden blijft en tegelijkertijd ook gedaan kan blijven worden wat nodig is’ aldus Jerry.