Maatregelen coronavirus update

Wij volgen het RIVM advies om persoonlijke contacten zoveel mogelijk te beperken, dit om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij volgen de richtlijn van de Rijksoverheid en het RIVM, die zegt: mensen moeten zoveel mogelijk thuiswerken. Voor Woningbouwvereniging Poortugaal betekent dit dat vanaf vandaag weer bijna al onze medewerkers vanuit huis werken. Zowel uw gezondheid als die van onze collega’s staat voorop.

Wat betekent dit voor onze huurders?

  • Ons kantoor is uitsluitend open op afspraak. U kunt voor een bezoek aan ons kantoor telefonisch een afspraak maken. Maar alleen als uw vraag echt niet telefonisch kan worden beantwoord.
  • Wij komen op afspraak bij u thuis voor het oplossen van reparatieverzoeken of andere zaken. In dat geval vragen onze medewerkers/aannemers eerst of u of uw huisgenoten griepachtige klachten hebben (verkoudheid, hoesten of koorts).
  • Vanzelfsprekend zijn wij voor spoedgevallen 24 uur per dag bereikbaar.
  • Reparatieverzoeken kunnen digitaal of telefonisch worden doorgegeven.

Download hier de coronamaatregelen.

Het is belangrijk om juist in familiekring extra op te letten want daar zijn op dit moment de meeste besmettingen.

Meer informatie
Wij vragen u voor de laatste informatie regelmatig te kijken op: www.rivm.nl. Het RIVM heeft voor algemene vragen over het coronavirus (COVID-19) een landelijk informatienummer opengesteld: 0800-1351.

Let op: de situatie rondom het coronavirus kan per dag veranderen. Ook de manier waarop wij hiermee omgaan, bekijken wij van dag tot dag. Onze aanpak kan in de loop van de tijd dus veranderen. Op deze plek houden wij u zo goed mogelijk op de hoogte. De inhoud van dit bericht wordt wanneer nodig bijgewerkt.

PDF documenten in deze tekst: