Uitnodiging bewonersbijeenkomst Warmtevisie/ aardgasvrij wonen

In het najaar is er de vierde en laatste bewonersavond over de Warmtevisie Albrandswaard georganiseerd door de gemeente Albrandswaard. Praat mee over de visie die ook u aangaat: vroeg of laat stapt ook u over van aardgas naar een meer duurzamere energiebron om uw huis te verwarmen en om mee te koken.

Kansrijke wijken

De Warmtevisie geeft per wijk aan welk duurzaam alternatief er is voor aardgas uitgaande van de laagst maatschappelijke kosten. Ook komt u meer te weten over welke wijken als eerste kans maken om te starten met het aardgasvrij maken.

Wees welkom

De Warmtevisie wordt aan het eind van het jaar verstuurd naar de gemeenteraad ter vaststelling. De vorige drie avonden waren succesvol, met een goede opkomst, mooie presentaties en vele vragen. U bent ook dit keer van harte welkom en wel op woensdag 30 september van 19.00 uur – plm. 21.30 uur De locatie is het gemeentehuis, Hofhoek 5 (onder voorbehoud van het aantal deelnemers)

Wilt u de bijeenkomst liever vanuit huis en vanachter uw pc/laptop/tablet meemaken? Dat kan ook. U ontvangt op de dag zelf een link van ons in uw mailbox.

Meld u nu alvast aan via energietransitie@albrandswaard.nl.