Ontmoeting tijdens de Dag van het Huren op 6 oktober 2018

Woningbouwvereniging Poortugaal doet dit jaar, vanwege het jubileumjaar, mee aan de ‘Dag van het Huren’ op 6 oktober.

Ons kantoor is open
Op zaterdag 6 oktober is ons kantoor aan de Dorpsstraat 80 in Poortugaal geopend tussen 13.00 en 15.00 uur.

Activiteiten
U kunt ons kantoor en de bijbehorende tuin bekijken. Ook kunt u in onze vergaderruimte in gesprek met onze Raad van Commissarissen, directeur-bestuurder of medewerkers. Er is uiteraard koffie, thee met wat lekkers en er is een activiteit voor de (klein)kinderen.

U kunt het beste lopend of met de fiets komen. Komt u toch met de auto? Dan kunt u uw auto het beste op de parkeerplaats bij de Aldi parkeren. Graag tot dan!

Week tegen Eenzaamheid
Zaterdag 6 oktober is ook de laatste dag van de Week tegen Eenzaamheid. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. Bij eenzaamheid voelen mensen het gemis van verbondenheid met anderen. In de Week tegen Eenzaamheid vragen we aandacht voor dit probleem en zeggen we: kom erbij! Want eenzaamheid aanpakken begint met het leggen van contact.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan deze week?
Vorig jaar waren er al verschillende mooie initiatieven in de gemeente Albrandswaard. Zowel uw buurtgenoten als ondernemers staken de handen uit de mouwen om eenzaamheid bespreekbaar te maken in de wijk of buurt. Wilt u ook uw bijdrage leveren aan deze week? Kom Erbij! Onder deze noemer nodigen we u graag uit om deel te nemen aan de activiteiten die tijdens de Week tegen Eenzaamheid plaatsvinden. Zet de week van donderdag 27 september t/m zaterdag 6 oktober alvast in uw agenda. Op de website van de gemeente Albrandswaard komt op termijn een overzicht met de activiteiten te staan.