Onderzoek door USP

Onze huurders ontvangen op korte termijn een brief. Binnenkort starten wij namelijk met een onderzoek onder onze huurders. Uw mening is voor ons erg belangrijk. Hoe denkt u bijvoorbeeld over uw woning, onze dienstverlening en uw woonomgeving? Wij zouden het erg fijn vinden als u zou willen meewerken aan dit onderzoek. Onder alle deelnemers van het onderzoek verloten wij 1 maand gratis huur!

Meedoen?
Onderzoeksbureau USP Marketing Consultancy voert het onderzoek voor ons uit. Zij hebben een vragenlijst opgesteld.  In de brief staat het internetadres. Wanneer u de vragenlijst niet op internet invult is het mogelijk dat USP Marketing Consultancy u belt om de vragenlijst telefonisch af te nemen. U kunt natuurlijk ook aangeven dat u liever niet mee wilt doen aan het onderzoek. Wilt u zichzelf opgeven voor de telefonische enquête, dan kunt u dit vóór 25 mei doorgeven aan Brenda Burgmans-Luiten.

Onderzoek
De informatie die uit het onderzoek komt helpt ons, zodat we weten hoe we kunnen veranderen of verbeteren. Wij gebruiken dit voor ons nieuwe ondernemingsplan. Door mee te werken levert u een bijdrage aan het verder verbeteren van de diensten van Woningbouwvereniging Poortugaal in de toekomst. Wij verwachten ons nieuwe ondernemingsplan eind 2016 te hebben afgerond. Wij publiceren een samenvatting in ons Woonmagazine en plaatsen het gehele ondernemingsplan op onze website.