Update website WoonnetRijnmond

3/7
De grote problemen met de website van Woonnetrijnmond.nl lijken opgelost. Zoals bekend waren er technische problemen met de database van de website. Een deel van het aanbod kunt u vinden op de website. De DirectKans woningen zijn nog niet online deze volgen zo snel mogelijk.

30/6, 20.00
Op WoonnetRijnmond.nl kunt u weer uw gegevens controleren en uw WoonWens invullen. Houd de site in de gaten voor het laatste nieuws.

30/6, 12.30
Om 20.00 uur vanavond volgt een update op www.woonnetrijnmond.nl.

30/6, 10.30
De live-gang van de nieuwe website maakte helaas een valse start. Er is op dit moment een storing in de database. Op www.woonnetrijnmond.nl houdt de tijdelijke homepage u op de hoogte van het laatste nieuws. We verwachten rond 11.00 uur een update van de ontwikkelingen.

Zoekt u een woning in de stadsregio Rotterdam? Het is straks nóg gemakkelijker om online een woning te vinden. WoonnetRijnmond.nl is dé plek voor ‘n nieuwe stek!

Meer wonen, meer zoekgemak

Vanaf 29 juni gaat de vernieuwde website WoonnetRijnmond.nl live. De website wordt completer, sneller en doeltreffender dan ooit en zet uw woonwensen centraal. Wanneer u een woning zoekt, vindt u er uw weg binnen al ons aanbod en dat van de andere corporaties in de stadsregio Rotterdam.

De belangrijkste veranderingen

Achter de schermen wordt hard gewerkt om de website aan te passen. Los van een aantrekkelijke, nieuwe vormgeving zijn de grootste veranderingen:

– de vrijkomende woningen komen voortaan niet meer wekelijks, maar dagelijks online waardoor er een doorlopend woningaanbod is

– naast huurwoningen toont de website het totale aanbod van de corporaties, dus ook koopwoningen, dure huurwoningen, parkeerplekken, bedrijfsruimten en bergingen

– binnen vier zoekmodellen vindt u sneller (Direct Kans en Woningloting) of gerichter een woning (Wens&Wacht en Inschrijfduur)

– u kunt online volgen (realtime) hoe uw kansen zijn op de woningen waarop u reageert

– er komt een online helpdesk die uw vragen beantwoordt over de werking van de website, de inschrijving en het nieuwe woonruimtebemiddelingssysteem

– de website is geschikt voor tablet en smartphone

– iedereen kan online zoeken, maar om op huurwoningen (sociale én vrije sector) te mogen reageren betaalt u €10 per jaar

Nieuwe site, nieuwe gegevens nodig!

Maakt u als woningzoekende nu al gebruik van WoonnetRijnmond? Dan kunt u tussen 22 en 29 juni uw gegevens alvast aanpassen en een account aanmaken. U ontvangt hierover een e-mail van WoonnetRijnmond. In deze week kunt u helaas niet reageren op woningen in verband met het omzetten van alle gegevens. Vanaf 29 juni staat de vernieuwde website online en kunt u op zoek naar uw nieuwe stek.